543799_10151412006213645_1315599922_n
Jag är född 1946 i Stockholm och uppväxt i Segeltorp, närmare bestämt Kråkvik nära Långsjön.

Gotland är sedan många år min plats på jorden. Här har sambon Lars och jag  turen att bo  i eget hus i Klintehamn. Barnen, egna och andras är utflugna sedan länge. I storfamiljen finns nu sju barnbarn och ett på väg.

Tidigt intresserade jag mig för miljöfrågor och är utbildad miljöinspektör. Min speciella inriktning är miljökemi, dvs giftfri miljö. Jag har också ett stort engagemang och intresse i kulturmiljöfrågor och har studerat byggnadsvård på Högskolan på Gotland.

I mitt företag Temperahuset kombinerar jag mina intressen för en giftfri miljö med byggnadsvård och färg. Tempera är färgen äggoljetempera. Jag har butik och säljer pigment, färg i påse, linolja, penslar mm. Förutom min yrkesverksamhet ägnar jag mig åt måleri i olika former – men enbart i tempera. Läs mer på www.temperahuset.se

 

 

 

 

Om du vill veta när jag skrivit ett inlägg och hålla dig uppdaterad är det bara att trycka på den grå rutan Följ  längst ner till höger på sidan. Då får du automatiskt ett mail från WordPress varje gång jag skriver något.